hasznos információk

Mi lesz más?

Kicsit később kezdünk, kb. 12 óra után és egy közös koktélozással, korai vacsival zárjuk majd a napot a hajón. Ennek oka, hogy közületek legtöbben hivatalosak vagytok a Hipnózis esti djátadójára is, ami a hajó gyomrában lesz. 

Hol lesz a rendezvény? 
A Nagy Kreatív Nap idén tavasszal az A38 kiállítóterében lesz.
Parkolás: közterületen lehetséges, de javasoljuk inkább a 4-6-os villamost!


Mit kell tudni a regisztrációról?
A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk a jelentkezéskor megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.
A rendezvényre történő beléptetés a jelentkezéskor megadott név és cégnév alapján történik.


Lesz étel és ital a konferencia ideje alatt?
Lesz:
- welcome kávészünet: a félórás regisztráció ideje alatt kávé, tea, üdítők és aprósütemények fogyaszthatók,
- a délutáni kávészünet ideje alatt italok,
- az előadások végén pedig egy óra áll majd rendelkezésre, amikor mindenki kedvére válogathat a svédasztalról és naplementében elfogyasztathatja mojito koktélját.

Az étel és ital közvetített szolgáltatás.


Ruhatár
A helyszín biztosít ruhatárat, amely minden résztvevő számára használható, de az ott hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.


Kép- és hangfelvétel
A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek, amelyek a PPH Media tulajdonát képezik, amelyek hivatalos publikálása engedélyhez kötött, és csak a készítő nevének feltüntetésével publikálható.


Szerzői jogok
Előadói prezentációk anyagait a konferenciát követően megosztjuk a résztvevőkkel, amennyiben a szerzők ehhez hozzájárulnak.


Adatkezelés
A jelentkezési lap (szerződés) elküldésével Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles 

A programváltozás jogát fenntartjuk!